Morčacie prsné rezne zapečené na spôsob podobný Farmárskym rezňom.
Tie sú z bravčovej krkovičky, pokryté aj plátkami slaninky a bez Nivy.
4 rezne som umyla, osušila a v mikroténovom sáčku vyklepala nie moc na tenko. Osolila som ich len z jednej strany, Niva je dosť slaná.
Rezne som zakryla vrstvou strúhanej Nivy, plus som mala kúštik eidamu. Celé som zaliala 2 dcl sladkej smotany. Zakryla alobalom a šup do predom vyhriatej rúry na 220°C. Po desiatich minútach som znížila na 180°C. Kým sa uvarila ryža, bolo hotové aj mäso. Na konci som alobal odstránila a zapla na chvíľu gril, aby syr chytil červenú farbu. A mohlo sa obedovať. Príloha: hlávkový šalát.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára