Nájdete tu návody a tipy k príprave jedál, vareniu a pečeniu, servírovaniu, moje skúsenosti, moje názory. Recepty tu zverejnené som sama vyskúšala, fotky a texty sú moje vlastné, preto prosím o rešpektovanie mojich autorských práv. Nahliadnite a príďte aj inokedy. Budem rada.
piatok 25. septembra 2015
Zapekaná cvikla
Cviklu k zapekaniu treba najprv uvariť v šupke. Po očistení nakrájať na tenké plátky, posoliť a poukladať jeden rad do vymasteného pekáčika. Ako náhradu klobásky som použila marinované tofu, ktoré som nakrájala na menšie kocky a porozhadzovala po cvikle. Nasledovala vrstva strúhaného syra, potom zasa plátky cvikly, tofu a všetko som preliala kyslou smotanou rozmiešanou s dvomi vajíčkami. Navrch som naukladala plátkový Tekovský neúdený syr. Zapekanie trvalo 30 minút. Je to ľahké a chutné jedlo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára