streda 24. júna 2015

Skorá kapusta s mäsom (minútka)


využívam čas, kým je dostať skorú kapustu, pripravujem z nej ľahké a chutné jedlá, ktoré sú rýchlo hotové. Tento recept je ozajstná rýchlovka, či ho robím z kuracieho mäsa, bravčového karé, panenky či hovädzej sviečkovice. Všetky tieto mäsá potrebujú len veľmi krátku tepelnú úpravu.
Pracovala som súčasne na dvoch panviciach, na vysokej teplote. 
Na jednej som opekala na troche olivového oleja na plátky nakrájaný cesnak a  kapustu nakrájanú na rezančeky.
Na druhej panvici tiež na malom množstve oleja kuracie prsia. Niekedy ich polejem trochou sójovej omáčky, teraz som ich len osolila.
Po pár minútach je všetko hotové, už sa len zmieša dokopy a môže sa papať. Dobrá príloha je k tomu ryža, mne chutí toto jedlo najviac len takto, bez prílohy.

Žiadne komentáre: